Mededelingen Anneke's Lifestyle Studio

Onderstaande link is van les mills. Dit zijn korte thuis trainingen. Kijk maar of er wat voor je tussen zit.

home workout les mills

 

Het zijn zeer onzekere tijden en we weten niet wat de toekomst gaat brengen, maar gelukkig is er één ding zeker; dit gaat voorbij…

Van alles heb ik al voorbij zien komen, filmpjes op youtube, op facebook, op zoom, foto’s , houdingen, adviezen,  iedereen doet zijn best om zich te laten zien en sport, op welke manier dan ook, aan te bieden. Dat maakte mij onrustig, ik wilde dat ook doen. Alleen online actief zijn is niet mijn beste vak dus dat strubbelde aan alle kanten. Inmiddels heb ik de lat wat lager gelegd en wordt er achter de schermen gezorgd voor betere apparatuur

Als stand alone club moet ik nu zoeken naar een oplossing. Geen lessen maar hoe dan wel? Wel of niet contributie vragen? Veel marge heb ik niet door mijn lage abonnementstarieven ( waar ik me altijd heel goed bij voel). Ook heb ik geen ondersteunende keten die kosten op zich neemt. En achter de schermen is er zoveel bezig, qua opleiding en andere ontwikkelingen. Het bevriezen van het abonnement is dat een optie voor mijn bedrijfje.

Dit is overmacht. Het voelt als een vreselijke spagaat . Wat is haalbaar voor Anneke’s lifestyle studio. Maar ook, wat is haalbaar voor jullie als leden.

Het volgende is eerst besloten:

De maand maart wordt nog zoals gewoonlijk begin april geincasseerd met het bedrag wat steeds al geincasseerd wordt.

In april wordt het abonnement met een korting van 7 euro verrekend. Dus 25,50 wordt 18, 50 euro en  21,50 wordt 14,50 euro.

 Dit zal ook gelden voor mei als de situatie gelijk gebleven is, wat zeer waarschijnlijk is.

Wat hierna komt moeten we nog even afwachten.

Zo probeer ik tot een oplossing te komen.

Zoom is mischien voor mij een manier om lessen aan te bieden, en korte online filmpjes. Ook you tube wordt onderzocht.

Als betalen van het  verrekende abonnement geen optie is, dan ben je uiteraard vrij om je abonnement te stoppen volgens de normale regeling.

 

 

 

 

 

 

Back to Top