Nieuws

Gezond en effectief afvallen

Vrijdag 2 februari start er weer een cursus “GEZOND EN EFFECTIEF AFVALLEN”. Opgeven mag weer en vragen om informatie kan via 06 10584365 Anneke kroodsma of mailen kan uiteraard ook.

`GEZOND EN EFFECTIEF AFVALLEN. Deze cursus start vrijdagochtend 9.45-10.45u ( let op, dit is 1 uur, hier zit het sporten niet aan gekoppeld. Het is dan de informatie,inspiratie en het wegen, en je mag er er uiteraard wel bij sporten, dan verandert de prijs nog naar 139, 95) en s-avonds 18.45- 20.30u, dan wel sporten erbij. Kosten 139.95 euro.Ga je voor de ochtend, en je sport er niet bij dan zijn de kosten 110 euro. Je leert veel over voeding, gezondheid, je krijgt veel tips en tricks, je krijgt veel persoonlijke feedback op jou voedingspatroon( oa. door voedingsdagboekjes) en je wordt geinspireerd om te veranderen, te verbeteren en ervoor te gaan.Inmiddels wordt er ook veel hormoongerichte informatie in verweven.Andere informatie die aan bod komt is voeding, supermarkt, etiket, suikers, darmen, hormonen, stress, slapen en ontspannen.
Het levert je energie, wijsheid, gezondheid motivatie en vast gewichtsverlies.

                                     cursus mind fit

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding, Mentaal ontspannen, rust weten te vinden, kun je al vinden door te sporten maar wil je een stapje verder gaan dan is er de cursus MIND FIT. De cursus bestaat uit een laagdrempelige reeks van 4 lessen waarin je werkt aan mentale ontspanning d.m.v. verschillende fysieke oefeningen ( Tibetaanse yoga en Indiase yoga en pilates), aandachtstraining, ademhalingsoefeningen en meditatie, dit wijst je de weg naar mentale rust. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open als je je eens verdiept in dit gebied.

Als je kunt ademen kun je meedoen!

 Je bent niet slechts een druppel in de oceaan, maar een prachtige oceaan in een druppel”…..RUMI.

DATA: 6, 13, 20, en 6 maart. Kosten: 25 euro voor leden, 32.50   voor niet leden, contant te voldoen voor aanvang van de cursus.  Aanmelden kan via de site of telefonisch 06 10484365

Gezond en fit zwanger 

En hoe wordt jou buik ooit weer mooi plat en hoe kun je je bekkenbodem sterk houden? Allemaal vragen waar de cursus “”gezond en fit zwanger “” wat mee doet. In de cursus krijg je oefeningen en training op heel belangrijke spiergroepen en jou conditie. Ook ben je bezig met ademhaling en yoga/ rust wat heel noodzakelijk is tijdens je bevalling. Hier wordt dus veel tijd aan besteed. Vrouwen die aan zwangerschapsyoga hebben gedaan zijn vaak opvallend sterk en rustig tijdens de bevalling (volgens een gynocologie verpleegkundige uit het UMCG te Groningen).

Momenteel wordt deze cursus helaas niet gegeven vanwege drukke werkzaamheden door de docent.

CX WORX 

DIT IS DE TRAINING VOOR JE BUIK, RUG, SCHOUDERGORDEL EN BILLEN.  IN 30 MINUTEN WORDEN DEZE SPIER( KETENS) STERK GETRAIND OM ZO TE ZORGEN VOOR EEN STRAKKE BUIK,EN  EEN RUG DIE SAMEN MET DE BUIK STABILITEIT GEEFT. OOK BILLEN EN DE SCHOUDERGORDEL ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG IN DEZE X-VORM OM MET AL DEZE SPIEREN ERVOOR TE ZORGEN DAT JE BLESSURES VOORKOMT, DAT JE PLAT EN GETAILLEERD BLIJFT EN JE JEZELF GOED KUNT BELASTEN. DEZE LES  IS EEN MUST VOOR IEDEREEN EN OOK IDEAAL TE COMBINEREN MET ANDERE LESSEN.