Nieuws

 

ARE YOU IN?

Als je mee zou willen doen, zonder verdere verplichtingen, aan bootcamp of yoga buiten, meldt je dan aan bij Anneke Kroodsma 06 10584365. Dan kom je in de groepsapp en wordt je op de hoogte gesteld van de lessen. Meedoen is dan aan jou.

    

Locaties kunnen zijn in Blija, Holwerd, Rinsumageest en Bornwird

Voor niet leden is de vergoeding 5.00 euro voor leden gratis.

 

Maandag 21 mei, tweede pinksterdag vervalt.

 


 

Gezond en effectief afvallen

Dinsdag 8 mei  , 9.00-11.00u,start er weer een cursus “GEZOND EN EFFECTIEF AFVALLEN”. Opgeven mag weer en vragen om informatie kan via 06 10584365 Anneke kroodsma of mailen kan uiteraard ook.

De cursus start ook vrijdagavond 18.45-20.30u Kosten 139.95 euro. Je leert veel over voeding, gezondheid, je krijgt veel tips en tricks, je krijgt veel persoonlijke feedback op jouw voedingspatroon( oa. door voedingsdagboekjes) en je wordt geinspireerd om te veranderen, te verbeteren en ervoor te gaan.Inmiddels wordt er ook veel hormoongerichte informatie in verweven.Andere informatie die aan bod komt is voeding, supermarkt, etiket, suikers, darmen, hormonen, stress, slapen en ontspannen. Het uitgangspunt van de cursus is onbewerkte en pure voeding, dus weer terug naar de basis.

Het levert je energie, wijsheid, gezondheid motivatie en vast gewichtsverlies.

cursus mind fit

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding, Mentaal ontspannen, rust weten te vinden, kun je al vinden door te sporten maar wil je een stapje verder gaan dan is er de cursus MIND FIT. De cursus bestaat uit een laagdrempelige reeks van 4 lessen waarin je werkt aan mentale ontspanning d.m.v. verschillende fysieke oefeningen ( Tibetaanse yoga en Indiase yoga en pilates), aandachtstraining, ademhalingsoefeningen en meditatie, dit wijst je de weg naar mentale rust. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open als je je eens verdiept in dit gebied.

Als je kunt ademen kun je meedoen!

Je bent niet slechts een druppel in de oceaan, maar een prachtige oceaan in een druppel”…..RUMI.

DATA: Vanaf vrijdag 4, 11, 18 en zaterdagochtend 26 mei.Tijdstip 10.00u-11.00u. Kosten: 25 euro voor leden, 32.50   voor niet leden, contant te voldoen voor aanvang van de cursus.  Aanmelden kan via de site of telefonisch 06 10484365

Dit is echt een heerlijke, bewustwordende en toegankelijke cursus!!

Gezond en fit zwanger

En hoe wordt jou buik ooit weer mooi plat en hoe kun je je bekkenbodem sterk houden? Allemaal vragen waar de cursus “”gezond en fit zwanger “” wat mee doet. In de cursus krijg je oefeningen en training op heel belangrijke spiergroepen en jou conditie. Ook ben je bezig met ademhaling en yoga/ rust wat heel noodzakelijk is tijdens je bevalling. Hier wordt dus veel tijd aan besteed. Vrouwen die aan zwangerschapsyoga hebben gedaan zijn vaak opvallend sterk en rustig tijdens de bevalling (volgens een gynocologie verpleegkundige uit het UMCG te Groningen).

Momenteel wordt deze cursus helaas niet gegeven vanwege drukke werkzaamheden door de docent.

CX WORX

DIT IS DE TRAINING VOOR JE BUIK, RUG, SCHOUDERGORDEL EN BILLEN.  IN 30 MINUTEN WORDEN DEZE SPIER( KETENS) STERK GETRAIND OM ZO TE ZORGEN VOOR EEN STRAKKE BUIK,EN  EEN RUG DIE SAMEN MET DE BUIK STABILITEIT GEEFT. OOK BILLEN EN DE SCHOUDERGORDEL ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG IN DEZE X-VORM OM MET AL DEZE SPIEREN ERVOOR TE ZORGEN DAT JE BLESSURES VOORKOMT, DAT JE PLAT EN GETAILLEERD BLIJFT EN JE JEZELF GOED KUNT BELASTEN. DEZE LES  IS EEN MUST VOOR IEDEREEN EN OOK IDEAAL TE COMBINEREN MET ANDERE LESSEN.