Nieuws

hallo Sporters, de hatha yoga¬† van vanavond 26 juli gaat wel door! Gewoon binnen. Het is buiten te klappend en op mijn locatie te onbeschermd. Zullen we de warmte dan maar in de lesruimte bregngen ūüôā

ZOMERROOSTER 2018                      

-WEEK 29 ( VANAF 16 JULI)

Deze week vervalt: bodyattack op dinsdag, sh bam op woensdag, spinning en cxworx op donderdag en de interval op vrijdagochtend ( dit laatste vanwege scholing van de docent). De donderdagochtend groepen gaan deze week bij elkaar om 8.45u. De andere lessen gaan allemaal door.

-Week 30 ( vanaf 23 juli)

Maandag :alles gewoon.

Dinsdag :19.30 interval training, 20.30 bodybalance

Woensdag: 20.30 bodypump

Donderdag, 20.30 : 20.30u hatha yoga

-Week 31 ( vanaf 30 juli)

Dinsdagochtend 9.30 u interval , donderdag avond 19.00 bodypump/ 19.35 spinning ( beide ook los van elkaar te volgen).

-Week 32: (vanaf 6 aug) is idem aan week 31. deze twee weken worden gegeven door mijn sympathieke invaller Eric Fletcher!

-Week 33,  geen lessen.

-Week 34 ( vanaf 20  aug)

Dinsdag 19.00u interval, donderdag 20.00u spinning

-Week 35 (vanaf 27 aug)  Week 34 en 35 worden gegeven door mijn sympathieke collega Johanna vd Galien.

Dinsdag 19.00u interval, donderdag 20.00 spinning, vrijdagmiddag 17.30 bodypump

Houd verder rekening met extreme temperaturen, dan zal de les uitvallen, check daarvoor de site of stuur een berichtje naar ondergetekende. Als de opkomst te klein ( minder dan drie) is dan kan de les alsnog vervallen.

-Week 36 alles weer gewoon.

 

ARE YOU IN?.

 

Als je mee zou willen doen, zonder verdere verplichtingen, aan bootcamp of yoga buiten, meldt je dan aan bij Anneke Kroodsma 06 10584365. Dan kom je in de groepsapp en wordt je op de hoogte gesteld van de lessen. Meedoen is dan aan jou.

    

Locaties kunnen zijn in Blija, Holwerd, Rinsumageest en Bornwird

Voor niet leden is de vergoeding .3.50 euro voor leden gratis.

 

 


 

Gezond en effectief afvallen

Dinsdag 8 mei¬† , 9.00-11.00u,start er weer een cursus “GEZOND EN EFFECTIEF AFVALLEN”. Opgeven mag weer en vragen om informatie kan via 06 10584365 Anneke kroodsma of mailen kan uiteraard ook.

De cursus start ook vrijdagavond 18.45-20.30u Kosten 139.95 euro. Je leert veel over voeding, gezondheid, je krijgt veel tips en tricks, je krijgt veel persoonlijke feedback op jouw voedingspatroon( oa. door voedingsdagboekjes) en je wordt geinspireerd om te veranderen, te verbeteren en ervoor te gaan. Inmiddels wordt er ook veel hormoongerichte informatie in verweven.Andere informatie die aan bod komt is voeding, supermarkt, etiket, suikers, darmen, hormonen, stress, slapen en ontspannen. Het uitgangspunt van de cursus is onbewerkte en pure voeding, dus weer terug naar de basis.

Het levert je energie, wijsheid, gezondheid motivatie en vast gewichtsverlies.

cursus mind fit

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding, Mentaal ontspannen, rust weten te vinden, kun je al vinden door te sporten maar wil je een stapje verder gaan dan is er de cursus MIND FIT. De cursus bestaat uit een laagdrempelige reeks van 4 lessen waarin je werkt aan mentale ontspanning d.m.v. verschillende fysieke oefeningen ( Tibetaanse yoga en Indiase yoga en pilates), aandachtstraining, ademhalingsoefeningen en meditatie, dit wijst je de weg naar mentale rust. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open als je je eens verdiept in dit gebied.

Als je kunt ademen kun je meedoen!

Je bent niet slechts een druppel in de oceaan, maar een prachtige oceaan in een druppel”…..RUMI.

DATA: Vanaf vrijdag 4, 11, 18 en zaterdagochtend 26 mei.Tijdstip 10.00u-11.00u. Kosten: 25 euro voor leden, 32.50   voor niet leden, contant te voldoen voor aanvang van de cursus.  Aanmelden kan via de site of telefonisch 06 10484365

Dit is echt een heerlijke, bewustwordende en toegankelijke cursus!!

Gezond en fit zwanger

En hoe wordt jou buik ooit weer mooi plat en hoe kun je je bekkenbodem sterk houden? Allemaal vragen waar de cursus “”gezond en fit zwanger “” wat mee doet. In de cursus krijg je oefeningen en training op heel belangrijke spiergroepen en jou conditie. Ook ben je bezig met ademhaling en yoga/ rust wat heel noodzakelijk is tijdens je bevalling. Hier wordt dus veel tijd aan besteed. Vrouwen die aan zwangerschapsyoga hebben gedaan zijn vaak opvallend sterk en rustig tijdens de bevalling (volgens een gynocologie verpleegkundige uit het UMCG te Groningen).

Momenteel wordt deze cursus helaas niet gegeven vanwege drukke werkzaamheden door de docent.

CX WORX

DIT IS DE TRAINING VOOR JE BUIK, RUG, SCHOUDERGORDEL EN BILLEN.  IN 30 MINUTEN WORDEN DEZE SPIER( KETENS) STERK GETRAIND OM ZO TE ZORGEN VOOR EEN STRAKKE BUIK,EN  EEN RUG DIE SAMEN MET DE BUIK STABILITEIT GEEFT. OOK BILLEN EN DE SCHOUDERGORDEL ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG IN DEZE X-VORM OM MET AL DEZE SPIEREN ERVOOR TE ZORGEN DAT JE BLESSURES VOORKOMT, DAT JE PLAT EN GETAILLEERD BLIJFT EN JE JEZELF GOED KUNT BELASTEN. DEZE LES  IS EEN MUST VOOR IEDEREEN EN OOK IDEAAL TE COMBINEREN MET ANDERE LESSEN.