BOOTCAMP

 

Nieuwe bootcamp data

 De bootcamp op  donderdagavond is om 18.35 – 19.40uur. Het kan zijn aan de Aebingaloane te Blija, of aan de Granddyk in Holwerd( bij het witte huis rechts), of na het witte huis links,en kan soms aan het Eeltjemeer in Rinsumageest worden gegeven maar dan wordt dat duidelijk vermeldt.Eveneens word er bootcamp gegeven achter de zeedijk bij Moddergat ( elke maand, 25 juni is de eerstvolgende en dat is een ouder en kind bootcamp op “de dei fan de fiskerij”).).Aanmelden via de mail anneke@annekeslifestylestudio.nl met de aanhef: Aanmelden bootcamp. Inmiddels mag je ook zonder aanmelden  meedoen. Er blijkt steeds wel een groep te zijn.( maar je mag nog steeds wel melden dat je komt ).

1 juni 18.35u – 19.35u locatie: Holwerd na het witte DYKHUS, links! ( richting de boot naar Ameland)

8 juni : deze bootcamp gaat niet door vanwege veel drukte perikelen rondom ons dorpsfeest wat morgen start en waar ik nogal betrokken bij ben . Daarom zetten we onze goede eerste start door  op volgende week donderdag !!

15 juni 18.35-19.40u. locatie Holwerd, na het witte DYKSHUS links.

22 juni de bootcamp vervalt vanwege het onweer.

29 juni 18.35u. Weer bij het witte dykshus, en dan links.(Holwerd- Granddyk)

6 juli 18.35u. same place same time.

13 j/20 juli geen bootcamp

Daarna zitten we in de vakantie periode en wil ik wel graag bootcamp aanbieden. De locaties en tijden kunnen dan anders zijn. Houd hiervoor de site en facebook in de gaten. Wil je in de bootcampapp geef dan je telefoonnummer door via de app, mail of facebook.

Wat is Bootcamp training? 

Veel mensefoto 1n denken dat Bootcamp Training een buitenvariant van fitness is, maar dat is een misvatting. Het is letterlijk een andere tak van sport. Bootcamp Training is een cardiovasculaire spierversterkende full body workout. Het is optimale combinatie van cardio, kracht, explosiviteit, coördinatie, behendigheid en snelheid en dé manier om allround fit te worden. Je wordt sterker, slanker en fitter. Het is in de basis een training zonder apparaten, hulpmiddelen of materialen en je maakt gebruik van elementen die de natuur (denk aan hoogteverschillen en zandpaden) en de omgeving (denk aan bankjes muren) je bieden. Het lichaam is een trainingsapparaat op zich en biedt in combinatie met deze elementen oneindig veel mogelijkheden.

De voordelen van Bootcamp Training op een rij:

  • – Het is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout.
  • – Het is de optimale combinatie van cardio, kracht, explosiviteit, coördinatie, behendigheid en snelheid
  • – Het is dé manier om allround fit te worden.
  • – Per les (1 uur) verbrand je gemiddeld 600 calorieën.
  • – Bij een trainingsfrequentie van 2x per week zie je al na 6 weken resultaat in conditie en spierbouw.
  • – Het is buiten wat een beter herstel geeft en veel extra energie.

foto 4

De bootcamp van Anneke’slifestyle studio streeft ernaar zich zoveel mogelijk af te spelen rond de zeedijk, maar kan ook op andere locaties plaatsvinden.Bv. Eeltjemeer in Rinsumageest.

 

Prijs voor bootcamp: Leden – per keer 2.50 euro

Niet leden – per keer 5.00 euro. Dit kun je per keer contant betalen.