Gezond en effectief afvallen

Wil jij ook graag afvallen, maar zakt de moed je nu in de schoenen en kun je het maar moeilijk alleen volhouden. Of heb je intussen de handdoek al in de ring gegooid? Ga dan samen met ons afvallen want  met elkaar lukt het wel!

Op vrijdag 10 mei, s’ochtends en s’avonds, start Anneke’s lifestyle Studio weer een nieuwe groep “gezond en effectief afvallen”.

De cursus gezond en effectief afvallen is een 10 weekse cursus waarin jouw roer om gaat. Deze cursus van 10 weken geeft je de basis voor een gezonde lifestyle ( voor de zomer is de cursus iets verkort). Je leert wat een gezond eetpatroon is. En je ontwikkelt een goed beweegritme. Elke week volgt er een weegmoment. Door het bijhouden van een eet- en beweegdagboek krijg je inzicht in jouw veranderende  lifestyle. Naastde mogelijkheid tot onbeperkt sporten  krijg je veel informatie over gezond eten en bewegen, de supermarkt,voedingscombinaties die je beter niet kunt maken, waarom je terugvalt , je bloedsuikerspiegel, je hormonen, koffie, rust en alcohol, wat hebben die met afvallen te maken, je schildklier, je darmen/ imuunsysteem, en stress. Dus, aarzel niet en geef je op!

Intensieve begeleiding.
Onbeperkt sporten bij Anneke’s lifestyle Studio!
Wekelijks weegmoment.
Digitale support en motivatie.
Je krijgt alle informatie van de theorieles mee op papier, in een handige map, en je legt zo een mooi dossier aan.
Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
De groep start 10 mei. Er is een ochtendgroep van 8.45 -10.45 uur ( deze groep heeft 2 uur les en krijgt informatie, inspiratie en wordt gewogen en  een avondgroep van 18.45- 20.30.Deze groep sport wel als groepje op zich.

Informeer bij Anneke Kroodsma tel. 06 10584365, of geef je op per mail.

Algemene voorwaarden

Mocht je om welke reden dan ook willen stoppen met de cursus dan betaal je de helft van het cursusgeld. Na week 4 wordt er geen geld meer teruggestort of deels betaald. Laat je daarom goed informeren of de cursus is wat je ervan verwacht.

 

Renny met haar ervaring:

Dit is het verhaal van Renny:

**Stel je bent veel te zwaar en je wilt er graag wat aan doen.Maar je hebt dat al zo vaak geprobeerd en telkens is het mislukt.Dit was mijn situatie, maar toen kwam ik de advertentie tegen van Anneke’s lifestyle studio.“Gezond en effectief afvallen” Zou dat dan de cursus zijn waar ik echt wat mee kan?Ik heb me opgegeven en in september 2013 was het dan zover: voor het eerst naar Anneke.Tijdens de cursus ga je met je eetpatroon aan de slag en je komt flink in beweging.Met de groep van de cursus een uur sporten en daarna tips uitwisselen over gezond(er) eten.Daarnaast mag je zo vaak je wilt naar Holwert komen om te sporten.Vooral het sporten was voor mij echt wennen, ik deed bijna niks aan sport.Toch werd ik er doorheen gesleept en nu vind ik het wel erg leuk en gezellig. Mijn gewicht is tijdens de cursus al flink gedaald en nu kan ik met trots zeggen dat ik een groot deel van mijn overgewicht naast me neer kan leggen.Vandaar de halter met 2 x 10 kg eraan op mijn schouders. In 4 maand tijd 20 kg eraf.  Dit resultaat is al fantastisch en ik weet zeker dat die laatste loodjes ook gaan lukken met de support van Anneke.**
 

Op 13 december 2013 heeft een groep dames hun cursus “gezond en effectief afvallen” afgesloten. De groep is samen maar liefst 56 kilo afgevallen in 12 weken tijd. Dat is een behoorlijk gewicht!

 

DSCN0318DSCN0311DSCN0310DSCN0313DSCN0322DSCN0308DSCN0309Met zo’n  geweldig eindresultaat hadden de dames een verwenavondje verdiend. Daarom kwam de groep deze keer niet in sportkleren naar de studio, maar in gewone kleding. Er stond een lange tafel klaar waar aan gewerkt kon worden. Deze avond kregen de deelnemers een workshop verzorgd door Ellen en Henny van Henelle, kleur en stijladvies. Het doel van deze workshop was namelijk om te ontdekken wat je persoonlijke kledingstijl is en daarnaast kregen de deelnemers de mogelijkheid om hun vaak nieuwe kleding in hun kleinere maat te showen en daarbij gaven Ellen en Henny advies over hoe ze deze kleding het beste konden dragen. Het is namelijk best wennen als je ineens een kleinere maat hebt. Gezonde hapjes maakten deze avond compleet. Iedereen kijkt met een goed gevoel terug op een periode samen gedisciplineerd sporten en  gezond eten en dit alles onder deskundige en enthousiaste begeleiding van Anneke Kroodsma. Voor een aantal lijkt dit een echte ommekeer in hun leven. Geweldig!

 

Wil jij dit ook?

Op 3 februari start er weer een nieuwe groep gezond en effectief afvallen.

 

Door de vele verschillende diëten en de onderzoeken die er zijn gedaan naar de beste manier om gewicht te verliezen is het voor veel mensen tegenwoordig niet meer duidelijk wat een fabel is en wat een feit. We weten allemaal dat gezond eten en voldoende en op de juiste manier bewegen de beste manier is om te komen tot een blijvend, gezond gewicht. Het bekende crash-dieet werkt wel, maar het effect is echter tijdelijk omdat het lichaam door het snelle afvallen niet goed reageert wanneer je weer ‘normaal’ gaat eten. Hierdoor ontstaat het jojo- effect. Door onvoldoende voeding tot je te nemen veroorzaak je mede een tekort aan belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen.

Bij overgewicht is je lichaam in disbalans en wordt er onvoldoende energie verbruikt waardoor het lichaam dit als reserve opslaat. Bewegen klinkt dan als een logische oplossing. Dit is het ook, zolang het op de juiste manier gebeurt. Wist je dat krachttraining effectiever is om af te vallen dan hardlopen? Door de aanmaak van de spieren wordt de verbranding op gang gebracht. Wat natuurlijk het meest van belang is, is dat je iets vindt wat je met plezier kunt doen, dat bij jouw lichaam past en tegelijkertijd effectief is. Daarnaast is het nodig om je eet patroon aan te passen, niet tijdelijk, maar voor altijd. Zodra je meer energie binnen krijgt dan dat je verbruikt zal het lichaamsgewicht weer toe nemen.

Je eetpatroon kan vaak gezonder en regelmatiger. Soms betekent dit zelfs meer eten dan voorheen. Kan je het alleen? Helemaal geweldig! Houd dit vol en laat ons je resultaten weten als je wilt. Heb je een steuntje in de rug nodig? Dan kun je deelnemen aan de 12 weken durende cursus ‘ gezond en effectief afvallen’. Een keer per week een cursusdagdeel in groepsverband, onbeperkt sporten, persoonlijk advies over voeding en bewegen, inzicht in eigen gedrag en veel informatie in een map mee naar huis. De cursus kost 135.00 ( mag je in delen betalen). Voor deelname of aanvullende informatie kun je bellen naar 06-10584365, langskomen of een mail sturen.

naar anneke@annekeslifestylestudio.nl

 

1185832_352778178186727_857410045_n